ΙΑΣΩ: Στάσεις εργασίας κήρυξε το επιχειρησιακό Σωματείο.

Σε δίωρες στάσεις εργασίας προχωράνε οι συνάδελφοι στο ΙΑΣΩ σύμφωνα με απόφαση της νέας Διοίκησης του επιχειρησιακού Σωματείου.

Πιο συγκεκριμένα οι στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 15/5 και την Πέμπτη 16/5 από τις 12 ως τις 2 το μεσημέρι.

Τα αιτήματα των εργαζομένων είναι η πλήρης εφαρμογή των όρων της επιχειρησιακής Σύμβασης, η καταβολή bonus σε όλους τους εργαζόμενους και οι προσλήψεις προσωπικού. Η ανακοίνωση του Σωματείου στο ΙΑΣΩ ΕΔΩ.

Το Κλαδικό Σωματείο στηρίζει τους συναδέλφους στο ΙΑΣΩ. Η μαζική συμμετοχή στη στάση εργασίας και η ικανοποίηση των αιτημάτων θα δώσει  ώθηση σε όλο τον Κλάδο για τη διεκδίκηση των αιτημάτων μας.   

Η αύξηση των μισθών είναι αίτημα πρώτης προτεραιότητας για όλους. Οι Διευθύνσεις των μονάδων αντί να δώσουν λύση με υπογραφή Κλαδικής Σύμβασης με ουσιαστικές αυξήσεις, αξιοποιούν το μισθολογικό ζήτημα για να εμβαθύνουν την  ανισότητα, να δημιουργήσουν ανταγωνιστικές σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων. Αυτό έγινε στο ΙΑΣΩ και για αυτό το λόγο το Σωματείο απαιτεί την ισόποση καταβολή bonus.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΙΑΣΩ

Θετικό γεγονός η αύξηση συμμετοχής στις εκλογές που έγιναν στο ΙΑΣΩ πριν τις γιορτές του Πάσχα.

Το Σωματείο μας ενισχύει την συνεργασία των Πρωτοβάθμιων Σωματείων στην προσπάθεια για ισχυροποίηση του Κλάδου της Ιδιωτικής Υγείας.

Ακολουθεί σύντομο video από τις εκλογές στο ΙΑΣΩ και την παρουσία του Κλαδικού Σωματείου.