ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ. Στη Σύσκεψη Διοικητικών Συμβουλίων Σωματείων αποφασίστηκε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 8 & 30 π.μ.

Με μεγάλη συμμετοχή και σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των εκλεγμένων συνδικαλιστών στα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων Ιδιωτικής Υγείας  (οργανώθηκε από την ΟΣΝΙΕ) την προηγούμενη Τετάρτη. Από την Αττική εκπροσωπήθηκαν στη σύσκεψη τα Σωματεία: ΚΛΑΔΙΚΟ ΑΘΗΝΑΣ, ΜΗΤΕΡΑ, ΕΡ.ΝΤΥΝΑΝ, ΙΑΣΩ, ΥΓΕΙΑ, ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ, METROPOLITAN GENERAL, ΩΝΑΣΕΙΟ, ΚΛΑΔΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Στην σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης της Απεργίας και αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των εργαζομένων έξω από την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ την ημέρα της Απεργίας στις 8 & 30 το πρωί.

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Η κινητοποίηση των Πρωτοβάθμιων Σωματείων του Κλάδου είναι το «κλειδί» της επιτυχίας της Απεργίας.

Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να ενημερωθούν έγκαιρα για το ότι οι Εργοδότες των μεγάλων νοσοκομείων των πολυεθνικών ομίλων, επιδιώκουν να μονιμοποιήσουν την εργασία χωρίς καμία κατοχύρωση μισθολογικών και θεσμικών δικαιωμάτων. Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να γνωρίζουν την σημασία που θα έχει η επιτυχία της Κλαδικής Απεργίας .

Ο στόχος σήμερα είναι ένας. Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ. Δηλαδή η συμμετοχή όσο των δυνατόν περισσότερων εργαζομένων στην Απεργία και στην συγκέντρωση έξω από την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ στις 28 Μαρτίου στις 8 & 30 π.μ..  

 Το Σωματείο μας με υλικό που διακινείται σε χώρους δουλειάς, με καθημερινή ενημέρωση, συσκέψεις, συζητήσεις και άλλες πρωτοβουλίες συμβάλλει καθοριστικά στην επιτυχία της Απεργίας. Συνεχίζουμε μαχητικά με όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της Απεργίας και της Απεργιακής συγκέντρωσης.